Vælg en feriebolig ved Gardasøen

http://www.ferievedgardasoeen.dkEr du træt af camping, så kan du i stedet finde en feriebolig ved Gardasøen. Det behøver ikke være specielt dyrt, og du får noget mere luksus for pengene i forhold til overnatning i f.eks. en hytte på en campingplads.

Med en feriebolig får du bl.a. et køkken hvilket betyder, at du selv kan lave mad. Du bør dog unde dig selv at spise ude, for der ligger mange, gode restauranter langs Gardasøen. Men det er f.eks. dejligt at kunne starte dagen med morgenmad hos dig selv.

Der findes ferieboliger i alle størrelser – fra etværelses til de helt store. Er I flere familier eller bare mange mennesker, så vælg en større feriebolig med det nødvendige antal soveværelser og flere badeværelser. Så kan I alle sammen bo under samme tag på jeres ferie.

Har I mindre børn, så har en feriebolig også den fordel, at I kan lægge børnene til at sove på deres værelse – og selv opholde jer i stuen. Lejede I en lille hytte på en campingplads, ville I ikke have den samme mulighed.

Så der er mange fordele ved en feriebolig frem for en campingplads

Vejen til Gardasøen

Når I skal dertil, er I heller ikke afhængige af, at I skal have eget telt eller campingvogn med. Det betyder, at I rent faktisk ikke behøver at køre selv – og på den måde slipper I for den lange vej ned igennem Tyskland.

I stedet kan I flyve til f.eks. Milano og så leje en bil der, der kan fragte jer det sidste stykke til Gardasøen. På den måde kan I stadig komme rundt og opleve området.