Storbyferie i The Big Apple

http://www.storbyfan.dkEn storbyferie i New York (også kaldet ”The Big Apple”) er en oplevelse for livet. Her får du en storbyferie, der på ingen måde kan sammenlignes med en storbyferie i en europæisk storby.

Det skyldes først og fremmest at alt er større i New York. Her er flere seværdigheder, større huse, bedre restauranter og mere imponerende shopping.

Kigger du f.eks. på seværdighederne, så er der flere topseværdigheder i New York end flere europæiske storbyer tilsammen.

Allerede når du kommer flyvende, kan du være heldig at få øje på den første: Frihedsgudinden. Og når du lander, så står seværdighederne nærmest i kø: Museum of Modern Art, Central Park, Brooklyn Bridge, Ground Zero osv. Der er nok seværdigheder til en hel uge i New York.

Shopping og musicals

Men New York er mere end seværdigheder. I New York finder du også fantastisk shopping. På Fifth Avenue ligger der en række af de dyre butikker, mens hvis du gerne vil holde lidt på pengene, bør du i stedet søge de små nichebutikker, hvor du kan få alt, hvad du kan drømme om – og lidt til.

Og om aftenen kan du så søge mod Time Square (endnu en seværdighed), hvor hele teater- og musical-kvarteret er. Her finder du alle de store musicals, som du ellers kun kan se i London.

Så selvom det er noget dyrere at tage på storbyferie i New York frem for til en storby i Europa, så er det en oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Det vil du helt sikkert ikke komme til at fortryde, når du først er der.