Hvorfor tage til Dubai?

http://www.dubaifan.dkStiller du spørgsmålet ”hvorfor tage til Dubai”? Så læs på DubaiFan.dk og bliv inspireret. På hjemmesiden kan du læse en lang række gode grunde til at tage til Dubai – eller nærmere læse om alt de, du kan se og opleve i Dubai, og derved få lyst til at rejse dertil.

Men hvad er det så, der er så godt ved Dubai? Først og fremmest er det de mange muligheder, som der er i byen – lige gyldigt hvilken form for ferie, som du ønsker. Du kan slappe af eller opleve en masse. Valget er dit.

Samtidig er der kun seks timers flyvning til sol og sommer om vinteren. Det er kun en time mere end til Egypten og De Kanariske Øer, hvor der ikke er nær så meget at opleve. Og det er kun den halve tid i forhold til at flyve til Thailand.

Afslapning eller oplevelser

Men hvad vil du så i Dubai? Hvis du vil slappe af, bør du finde dig et godt strandhotel, der har egen, privat strand. Her kan du så nyde livet i en liggestol, når du da ikke lige bader i det dejligt varme vand.

Og får du lyst til at opleve noget, så er tingene ikke længere end en kort taxatur væk.

Vil du hellere se en masse ting, så er et område som Downtown Dubai måske det rette sted. Her bor du centralt midt i en række af de største seværdigheder – bl.a. verdens højeste bygning Burj Khalifa og verdens største shopping center Dubai Mall.

Så Dubai er for alle – uanset smag i forhold til ferie.