Gå på opdagelse i Londons gader

London er en super lækker by at tage på ferie i. I hvert fald hvis man er til storbyferier. Og det koster faktisk ikke så meget igen at komme til London.

LondonSelvfølgelig kan det godt virke som mange penge, hvis man ingen har. Men i så fald kan det være en løsning for dig at tage et minilån til formålet. I og med det nemlig ikke koster så meget for en tur til den engelske hovedstad, så er det heller ikke et særlig stort lån, som du skal kaste dig ud i for at have råd til det.

Bare fordi man vælger at tage en tur til London, så betyder det jo ikke, du nødvendigvis skal bo på de dyreste hoteller og flyve på første klasse. En returbillet til London med et af lavprisselskaberne kan nemt komme ned på få hundrede kroner, hvis du vel og mærke flyver til en af de mindre lufthavne i form af enten Stansted eller Luton.

Du kan også få billige flybilletter til Gatwick, men det er som oftest de to første, der tager prisen for at være billigst. Og at komme derfra og ind til London kan gøres for omkring 100 kroner.

Hotellerne inde midt i London er selvfølgelig ret dyre i det. Også selvom kvaliteten ikke engang er særlig høj. Derfor kan du spare en del ved eksempelvis at bo på et hostel, eller vælge at bo lidt udenfor centrum. Du kan jo stadig gå rundt i centrum, selvom dit hotel ikke ligger der. På den måde kan du nemt strikke en rejse til London sammen, som ikke kommer til at koste det hvide ud af øjnene.

Så overvej om du ikke skulle tage dig sådan et lille lån. Det kan jo ende med at blive en fantastisk rejse.