Den perfekte miniferie

Hvis du har nogle feriedage til overs, så bør du overveje en miniferie til en storby et sted i Europa. Det er en helt fantastisk måde at få slappet af på – samtidig med at du kan få en masse gode oplevelser.

Men hvor skal du så tage hen? Der er rigtig mange muligheder, så i den sidste ende afhænger det meget af, hvad du gerne vil have ud af din ferie. Nogle byer er nemlig bedre end andre på helt specifikke områder. Og så er der jo de byer, der har lidt af det hele.

Her er to byer, der er fantastiske til miniferie.

London

http://www.storbyferieguiden.dkEn by som London er f.eks. en by, der har lidt af det hele. Her er der masser af spændende seværdigheder, som du kan bruge adskillige dage på. Vil du gerne have lidt kultur, så er der både teatret og ikke mindst en række musicals, der spiller i byen.

Du kan rent faktisk også spise godt i London. Men forbinder jo ellers ikke London med god mad, men det er faktisk muligt at spise på restauranter i alle prisklasser – fra de billige, etniske restauranter til de meget dyre men også helt fantastiske restauranter drevet af alle de kendte kokke.

Prag

PragPrag er først og fremmest billig sammenlignet med de fleste andre, europæiske storbyer. Her kan du bo billigt på hotel tæt på centrum. Du kan spise billigt på de mange lækre restauranter. Og så kan du naturligvis finde masser af fine shoppingmuligheder til fornuftige priser.

Byen har dog også en række spændende seværdigheder, der er værd at opleve. Borghøjen er altid et besøg værd, og det samme er Karlsbroen. Og så er der Den Jødiske Kirkegård, der er en helt særlig oplevelse.