Bilferiens fordele og ulemper

http://www.danskerejseselskaber.dkOvervejer du at tage på bilferie? Så læs hvordan biludlejning kan hjælpe dig til at få en bedre ferie, hvor du slipper for de problemer, som en kør selv ferie ellers giver.

For der er store fordele ved at tage på bilferie frem for mange af de andre ferieformer. Men der er også nogle enkelte ulemper, der kan gøre en bilferie til et helvede. Heldigvis er der også en løsning på det, så du får det bedste og slipper for det værste.

Den største fordel ved at tage på bilferie fremfor f.eks. en charterferie er den store frihed. Tager du på charterferie, skal du rejse på et bestemt tidspunkt og være væk i en bestemt periode. Og du er afhængig af, at du skal følge guidernes tidsplan – sammen med alle de andre mennesker, som også skal på ferie.

Tager du derimod på bilferie, bestemmer du selv, hvornår du vil tage af sted – og hvor længe du vil være væk. Du kan køre, når bilen er pakket, stoppe når du vil, og tage hen til det sted, som du helst vil. Og vil du besøge flere forskellige steder, så er det heller ikke noget problem.

De tyske motorvejskøer

Der er dog en stor ulempe ved bilferien – og den hedder Tyskland. Eller nærmere betegnet motorvejen ned igennem Tyskland, som man ikke slipper for. Og kører I i højsæsonen, er der stor risiko for at havne i en kilometerlang kø.

Det er ikke sjovt – specielt ikke hvis der er børn i bilen. Heldigvis ligger løsningen lige for. I flyver i stedet ned til en lufthavn i Sydeuropa. Her lejer i en bil, og så kan I ellers køre rundt med den samme frihed, som hvis I var taget dertil i egen bil.